Heb jij een WordPress website en posten jullie nog geen vacatures online via Recruiter XL? Wij hebben een plugin ontwikkelend die je eenvoudig kan installeren in je WordPress website. Het is een plug and play plugin, wat betekend dat je geen web-bouwer hoeft te zijn om deze plugin te installeren en te configureren. Bepaal zelf hoe de vacatures eruit komen te zien op je website met de daarbij behorende filters!

Bel of mail ons voor meer informatie over deze vacature posting plugin van Recruiter XL. Wij zijn bereikbaar van 08:30 – 17:30 op telefoonnummer 050-3171159. Vragen mogen ook per email; support@recruiterxl.nl

Installeer de Recruiter XL Vacature posting plugin gemakkelijk in je WordPress website. Met deze plugin kan je eenvoudig bepalen hoe je vacatures eruit moeten zien op je website. Dit bespaard weer kosten op een eventuele web-bouwer. Je bepaald zelf hoe de kandidaten kunnen zoeken op de vacatures. Zo kan de kandidaat zoeken op vrije tekst en/of gebruik maken van filters zoals branche, regio en nog veel meer. De kandidaat ziet gelijk welke Recruiterer verantwoordelijk is voor de vacature, zo kan je er zelfs voor kiezen om een leuke foto van de Recruiter er bij te plaatsen.

Direct geholpen worden?

Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 tot en met 17:30 bereikbaar.

Bel ons

  +31 50 317 11 59

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten