De agenda module heeft een user interface update gekregen en is voorbereidt op het toekomstige gebruik van WhatsApp. Daarnaast hebben we bij een nieuwe afspraak 3 extra buttons toegevoegd om het proces te verduidelijken.

Uitgaande dat uw agenda wordt gesynchroniseerd met uw outlook. Dan wordt er vanaf nu, als u een nieuwe agenda item aanmaakt en daarbij een of meerdere collega’s wilt insluiten (delen met uw collega(s)) ondersteund met automatische e-mails notificaties naar de gedeelde collega’s.

U maakt een agenda aan zoals u gewend bent door dubbel te klikken of om de plus symbool te klikken.

Als u op een bestaande agenda item klikt zal het plus symbool in uw scherm veranderen naar een edit symbool waar u de agenda kunt aanpassen of verwijderen.

 Uw agenda delen met een of meerdere collega(s), deze zullen op zijn / haar beurt automatisch mail notificaties ontvangen.

De maker ook wel eigenaar van de agenda zal als enige de gemaakte agenda kunnen verwijderen, waarop de  gedeelde collega’s weer een email notificatie krijgen.

De onderste 4 schermen geven weer wat de gedeelde collega(s) in de mail zien als notificaties cq verzoeken.
In de mail schermen ziet tevens dat de ontvanger(s) de mogelijkheid hebben om de agenda te accepteren, als voorlopig op te geven, te weigeren of om een nieuw tijdstip voor te stelen en om zijn of haar de Outlook agenda te bekijken.

Direct geholpen worden?

Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 tot en met 17:30 bereikbaar.

Bel ons

  +31 50 317 11 59

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten