Recruiter XL introduceert een nieuwe technologie die eindgebruikers van onze recruitment software in staat stelt snel een groep mensen eenvoudig te bereiken: WhatsApp-berichten versturen uit je eigen recruiter XL applicatie. 

Met ruim 1,5 miljard gebruikers wereldwijd is WhatsApp een van de populairste messaging-kanalen. Tot op heden werd de service nog beperkt zakelijk ingezet.

 De extra dienst van Recruiter XL stelt eindgebruikers van Recruiter XL in staat om WhatsApp-berichten te versturen naar groepen of naar individuele aanmelders. Ontvangers kunnen bovendien reageren op het WhatsApp-bericht door terug ‘te appen’.  Verstuurde & retour berichten worden vervolgens in de historie van Recruiter XL opgeslagen. 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten