Onderzoek toont aan dat de gemiddelde recruiter voor het schrijven van een effectieve vacature tussen de 30 en 45 minuten per vacature kwijt is!

Met de AI van Recruiter XL  tool kun je snel en eenvoudig vacatureteksten schrijven die de aandacht van de juiste kandidaten trekken. Hoe beter de functiebeschrijving, hoe beter de kwaliteit van de kandidaten die recruiters aantrekken. Het schrijven van een overtuigende functiebeschrijving is tijdrovend — vooral het schrijven vanaf nul. Met Recruiter XL  kun je dit proces mega versnellen en verbeteren.

Met deze AI-aangedreven tools kun je dus snel en eenvoudig vacatureteksten schrijven die de aandacht van de juiste kandidaten trekken.  vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek hoeveel tijd en moeite je kunt besparen!

Wil je meer weten over de AI-tool van ATS Recruiter XL en hoe het je recruitment naar een hoger niveau kan tillen? Vraag dan nu een gratis demo aan en ontdek het zelf!

Of neem contact met ons op via sales@recruiterxl.nl of 050-211 00 55. We laten je graag zien wat de AI-tool van ATS Recruiter XL voor jou kan betekenen!

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten