Features recruitment software

Functionaliteiten van onze software

Recruiter XL is een compleet pakket recruitment software. Waar je bij andere bedrijven vaak moet kiezen tussen welk pakket je wilt, bieden wij je alle functionaliteiten aan van de software. Je hoeft dus niet te kiezen wat jij belangrijker vindt, maar je kunt gebruik maken van alle features die wij bieden.

Recruiter XL is een volledig recruitmentsysteem van deze tijd. Een team van geweldige mensen die altijd voor je klaar staan. Ze hebben echt tijd voor je. Iets wat je deze tijd niet vaak tegenkomt.

Bas Resink, Directeur / Eigenaar – Young Sellers

Iets eenvoudig en begrijpelijk uitleggen is een kunst. Recruiter XL verstaat dit vak en weet het zo te brengen dat het logisch en eenvoudig lijkt. Altijd vriendelijk, geduldig en bereid om te helpen.

Jacqueline Mul, SR. RECRUITER – HRM Arena

Recruiter XL is voor ons een uitkomst! Binnen no time vindt het systeem een match tussen kandidaat en werkgever.Ik heb geen reden om over te stappen naar een ander programma.

Remco Buitenhuis, Directeur / Eigenaar – Proflex personeel

Recruiter XL gebruiken wij elk uur van de dag, we kunnen niet meer zonder, moet er ook niet meer aan denken om anders te werken. Kortom, een geweldige applicatie die veel werk uit handen neemt

Liesbeth Venema, Manager – Prominent People

Meer dan veilig

Al onze data servers zijn gevestigd in Nederland en zijn goed beveiligd. Daarbij is onze software AVG compliant.

Altijd up to date zijn

Alle commerciële activiteiten en werkprocessen zijn altijd up to date en inzichtelijk in uw dashboard

Het gemak van 1 muisklik

Voor meer efficiëntie en gemak gebruiken wij in alle modules  de ‘One click principle’

Demo aanvragen

Welke functionaliteiten heeft Recruiter XL?

De uitzendsoftware van Recruiter XL is compleet. Je krijgt dus niet bepaalde modules, maar altijd alle features die bij onze software horen. Uiteraard doen wij altijd onderzoek naar nieuwe features en doen regelmatig updates. Zo ben jij altijd voorzien van de beste software.

Onze uitzendsoftware werkt volgens het ‘one click principle’. Dit betekent dat wij flexibele software aanbieden met alle gemak. Onze software biedt features aan zoals; 

 • Importeer cv’s vanuit externe databanken of social media kanalen zoals LinkedIn.
 • Semantic searchen. Dit kan vanuit een kandidatenprofiel, maar ook de vacature.
 • Publiceer en wijzig vacatures op de websites vanuit het systeem.
 • Bouw en beheer een specifieke groep kandidaten in een talentpool.
 • WordPress vacature plugin.
 • Microsoft Word integratie.
 • Bewerking van cv’s, brieven en contracten met Microsoft Word koppeling.
 • Bouw en beheer een specifieke groep kandidaten in een talentpool.
 • Publiceer en wijzig vacatures op de websites vanuit het systeem.
 • Simpel persoonlijke, maar ook persoonlijke mass emails versturen.
 • Zoeken in meerdere databases en op social media.
 • Verzamel en structureer alle cv’s met cv extractie/parsing.
 • Altijd 360 graden inzicht op de sales processen en CRM activiteiten. 
 • Volledige integratie en automatische synchronisatie met mail client.
 • Zet je vacatures live op meerdere jobboards.
 • Synchronisatie van je Outlook en telefoon agenda.
 • One click principle. 
 • Beschikbaar in drie talen.
 • Whatsapp koppeling.
 • Maak je eigen corporate identity.
 • Gratis support.

Onze software is geschikt voor:

Lees verder voor meer informatie of vraag een gratis demo aan.

Vraag een gratis demo aan

 

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Dat vertellen wij je graag. Vraag een gratis demo aan en wij komen langs om de software toe te lichten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoe onze software het werkproces optimaliseert.

Uiteraard mag je ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. We informeren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op!

Gebruiksvriendelijkheid van Recruiter XL

Gebruiksvriendelijkheid is enorm belangrijk voor recruitment software. Het moet logisch, herkenbaar en eenvoudig in gebruik zijn. Een software waarmee je direct aan de slag kunt gaan, is natuurlijk veel effectiever, dan wanneer je vanalles moet leren.

Altijd support 

We doen regelmatig een update aan onze software. Het kan natuurlijk voorkomen dat je daardoor even niet goed weet hoe je verder moet. Maar dat is geen probleem bij ons. We bieden je altijd gratis support aan. Zo blijf jij altijd up to date.

Onze software is geïnspireerd op Microsoft 365©. Dit systeem is zo herkenbaar en makkelijk in gebruik, dat dit de leeractiviteiten verkleind.

Symantisch predictive searchen

Simpel en snel effectief zoeken in je eigen database of in bijvoorbeeld een externe bron zoals LinkedIn? Met recruiter XL is dat hartstikke simpel. 

WhatsApp integratie

Recruiter XL heeft een unieke WhatsApp integratie. Je onderhoud zo gemakkelijk contact met de kandidaten en zakelijke relaties. Deze unieke integratie houdt ook de historie bij. Zo blijft alles overzichtelijk. Daarnaast kun je gebruik maken van individuele en bulk berichten. Ook bieden wij je gepersonaliseerde sjablonen aan. 

Agenda synchronisatie

Dankzij de agenda synchronisatie hoef je nooit meer in te loggen in Recruiter XL, maar is alles perfect gesynchroniseerd met jouw native telefoon agenda applicaties. Dit geldt ook iedere device dat je gebruikt en ook wanneer je offline werkt. 

Corporate identity

Je hebt natuurlijk je eigen identiteit opgebouwd voor herkenbaarheid. Recruiter XL maakt het mogelijk ook binnen onze recruitment software alles op te bouwen met jullie identiteit. Aan de hand van gepersonaliseerde HTML sjablonen pas jij alles aan. 

Altijd overzicht

Altijd inzicht in alle processen? Met onze recruitment software zie je altijd de huidige status van jouw crm en sales werkzaamheden. Naast een eigen persoonlijk dashboard heeft elke module zijn eigen dashboard. Zo verliest niemand overzicht.  

Gepersonaliseerde e-mails & bulk e-mails

Snel een mail de deur uit? Met Recruiter XL pas je gemakkelijk elke mail aan naar jouw corporate identity. Daarnaast is het mogelijk om bulk e-mails te versturen. Dat scheelt veel tijd.

WordPress plugin voor vacatures

Niet meer apart WordPress openen voor het plaatsen van een vacature. Met onze simpele plugin zet jij snel en makkelijk een vacature live, maar kun je deze ook bewerken en natuurlijk offline halen.