HR software

HR software van Recruiter XL

De HR software van Recruiter XL is uitstekend te gebruiken voor corporate recruitment. Daarnaast is de HR software online georiënteerd zodat u er altijd bij kunt, waar u zich ook bevindt. De software is ook uitermate geschikt als plek waar alle HR-processen samenkomen. Met de HRM software van Recruiter XL krijgt u de beschikking over meerdere features die u ervoor zorgen dat de werkzaamheden sneller en efficiënter kunnen verlopen. Ontdek nu de handige tools van de HR software van Recruiter XL. 

Nieuwsgierig geworden naar de HR software van Recruiter XL? Lees dan hieronder verder.

Recruiter XL is een volledig recruitmentsysteem van deze tijd. Een team van geweldige mensen die altijd voor je klaar staan. Ze hebben echt tijd voor je. Iets wat je deze tijd niet vaak tegenkomt.

Bas Resink, Directeur / Eigenaar – Young Sellers

Iets eenvoudig en begrijpelijk uitleggen is een kunst. Recruiter XL verstaat dit vak en weet het zo te brengen dat het logisch en eenvoudig lijkt. Altijd vriendelijk, geduldig en bereid om te helpen.

Jacqueline Mul, SR. RECRUITER – HRM Arena

Recruiter XL is voor ons een uitkomst! Binnen no time vindt het systeem een match tussen kandidaat en werkgever.Ik heb geen reden om over te stappen naar een ander programma.

Remco Buitenhuis, Directeur / Eigenaar – Proflex personeel

Recruiter XL gebruiken wij elk uur van de dag, we kunnen niet meer zonder, moet er ook niet meer aan denken om anders te werken. Kortom, een geweldige applicatie die veel werk uit handen neemt

Liesbeth Venema, Manager – Prominent People

Alle functionaliteiten geïntegreerd in onze HR software

Alle modules van onze HR software werken op de principe van het  ‘one click principle’.

HR software online

Doordat onze HR software online georiënteerd is, kunt u er vanaf elke locatie bij zolang u een internetverbinding heeft. Bent u op het werk wat vergeten te doen? Geen probleem, je kan eenvoudig thuis gebruik maken van de HRM software en dit nog oplossen. Al onze features zijn toegankelijk en zijn altijd inbegrepen in het softwarepakket. Om het werk nog overzichtelijker te maken hebben we bij Recruiter XL de project module aangepakt waardoor de planning in een duidelijk overzicht te zien is. Ook kan onze HR software online er voor zorgen dat u automatisch bericht krijgt als een project aan het aflopen is.

HRM software

De HRM software van Recruiter XL is ook te gebruiken voor de grotere bedrijven voor hun HR-afdeling. De processen zullen dan efficiënt worden ingericht. Daarnaast zijn alle modules in onze software met elkaar verbonden zodat een wijziging overal wordt doorgevoerd. Het kan ervoor zorgen dat normaal gesproken complexe en tijdrovende zaken veel sneller aangepakt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat onze HR software zorgt voor tijdwinst bij uw personeel zodat ze deze kostbare tijd voor andere werkzaamheden kunnen gebruiken. De HRM software bestaat uit meerdere modules die allemaal het doel hebben om de werkzaamheden sneller en efficiënter te laten verlopen. Doordat de HR software online is hoeft er niet per se iets geïnstalleerd te worden op de computers van uw werknemers, behalve natuurlijk een browser.

Google, Firefox & Safari plugin
importeer snel cv’s vanuit elke willekeurige cv databank of social media kanaal inclusief LinkedIn

Kandidaten semantic matchen
Rechtstreeks matchen vanuit een kandidatenprofiel of vacature

Talentpools
Geeft je de mogelijkheid om specifieke pools van kandidaten op te bouwen en te beheren

Vacature posting
Met één klik vacatures posten, verwijderen of wijzigen op uw website

Mass mailingen
Met één klik persoonlijke  HTML mailingen versturen

Recruiter XL is een cloud based software bedrijf gevestigd in Groningen met als specialisatie recruitment software. Onze software is in 3 talen geschreven Nederlands, Duits en in het Engels.

Onze uitzendsoftware wordt gebruikt door zowel kleine en grote uitzenders en is betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Integratie met mail client
mail wordt automatisch
gesynchroniseerd

Agenda & planning
synchroniseerd  je Outlook en telefoon agenda naar Recruiter XL en vica versa

Semantic searchen
Met één zoekopdracht zoeken in meerdere (cv-) databases én in social media

CV extractie / parsing
Extraheert cv’s om sollicitantgegevens te verzamelen en te structureren 

Real-time inzicht op je sales processen en CRM activiteiten

360° view en real-time inzicht op je sales processen en CRM activiteiten van kandidaten en bedrijven

Integratie met multiposters
Post vacatures vanuit Recruiter XL naar meerdere jobboards

Gratis support
Wij rekenen geen support kosten

HRM software modules van Recruiter XL

De HRM software modules van Recruiter XL zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt bij de front-office werkzaamheden. De modules hebben allemaal hun eigen toepassing en helpen bijvoorbeeld om een vacature snel onder de aandacht te brengen, overzichtelijke planning bij te houden of een takenlijst voor je organisatie maken. De HR software geeft door middel van dashboards direct inzicht in de verschillende werkzaamheden en informatie.

Interesse in de HRM software van Recruiter XL? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en laat de HR software u overtuigen.

WhatsApp koppeling

Met gebruik van sjablonen voor gepersonaliseerde bevestigingen, individuele en bulk berichten.

Met de WhatsApp-integratie wordt er op een snelle manier contact onderhouden met kandidaten of andere zakelijke relaties. Uw WhatsApp historie wordt automatisch opgebouwt bij uw kandidaten of zakelijke relaties, zodat ook voor uw collega’s de historische communicatie inzichtelijk blijft.

Appjes en sms’jes zijn rechtsgeldig

Agenda synchronisatie

  • Agenda zonder inloggen in Recruiter XL
  • Integratie met je native telefoon Agenda applicaties
  • Altijd alles synchroon op ieder device
  • Ook wanneer je offline werkt op een smartphone of tablet
  • Historisch gekoppeld aan je dossiers

Corporate identity

Creëer een professionele en onderscheidende brand identity 

Professioneel en onderscheidend communiceren met uw doelgroepen is met Recruiter XL gemakkelijk en snel. Door gebruik te maken van de import functie voor gepersonaliseerde HTML-mail sjablonen.

Recruiter XL laat het toe om individuele mail of mass mailings te versturen naar uw kandidaten of zakelijke relaties, uiteraard met de juiste mail historie.

Meer dan veilig

Al onze data servers zijn gevestigd in Nederland en zijn goed beveiligd. Daarbij is onze software AVG compliant.

Altijd up to date zijn

Alle commerciële activiteiten en werkprocessen zijn altijd up to date en inzichtelijk in het dashboard

Het gemak van 1 muisklik

Voor meer efficiëntie en gemak gebruiken wij in alle modules  de “One click principle

Demo aanvragen

Efficiënt en effectief werken

Met de software van Recruiter XL krijgt u direct inzage in al uw processen en commerciële activiteiten. Elke module van Recruiter XL heeft naast uw persoonlijke dasboard, ook voor elke module haar eigen dasboard. De dashboards van Recruiter XL geven u inzicht in uw totale data