Recruiter XL

Liesbeth

Organisator

Anne Marije

Financieel

Chris

Junior tester

Berend

Technical support

Rahul

Project manager

Jithin

Technical developer

Chitra

Technical developer

Team RXL

“Wij willen verbazen”

Recruiter XL wil blijven innoveren en verbazen. Haar missie is het leveren en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en intelligente recruitment software voor detacheerders , werving en selectie bureaus, uitzend bureaus en Human Resource afdelingen in West en Oost-Europa.

“Iedereen is in verandering, ook wij”

De gehele flexbranche is een snel veranderende en een conjunctuur gevoelige markt die constant in beweging is. Ons uitgangspunt daarbij is het creëren van meer en betere functionaliteiten voor de gebruiker, zodat eind gebruikers met de meest geavanceerde recruitment software kunnen werken.
Er wordt daarom door Recruiter XL in samenwerking met haar klanten, continu gezocht naar nieuwe ontwikkelingen, deze worden getest en binnen een afzienbare tijd in onze recruitment software geïntegreerd, zodat klanten van Recruiter Xl de veranderende markt bij kunnen houden.

“De kracht van eenvoud”

We geloven in de kracht van eenvoud. Door technologieën te implementeren die onze recruitment software gebruiksvriendelijk maakt, zullen werkomstandigheden verbeteren. Recruiter XL streeft er voortdurend naar uw werk te vergemakkelijken door onze toepassingen met andere IT componenten te integreren. We leveren oplossingen die helpen de efficiency van uw dagelijkse werk te verhogen.

 “Durven te innoveren”

Innoveren, ontwikkelen en vormgeven zijn kernwoorden die van toepassing zijn op Recruiter XL, dit met als doel dat u uiteindelijk meer kunt doen in minder tijd.

Wij denken dat alles draait om tevreden gebruikers, die onze recruitment software willen blijven gebruiken. Belangrijk hierbij is dat wij ons laten sturen door marktontwikkelingen en niet alleen door de technologie.

Integriteit

Het leveren van diensten van topkwaliteit is een must, maar stelt weinig voor zonder de morele zorgvuldigheid die wij onszelf en onze klanten verschuldigd zijn. Integriteit is de basis van onze relatie met medewerkers, klanten en andere stakeholders. Om vertrouwen te winnen en te kweken, moeten we altijd eerlijk en oprecht zijn.

Verantwoordelijkheid

Duurzame organisaties zijn organisaties die verantwoording afleggen. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid voor ons persoonlijk en professioneel gedrag. Wij houden rekening met de invloed van ons werk op onze maatschappij. Wij willen wat dat betreft een verschil maken.

Diversiteit en respect

Onze klanten rekenen op onze talenten en deskundigheid. Onze kracht schuilt in onze mensen. Respect voor iedereen en voor hun persoonlijke bijdrage maakt deel uit van wie wij zijn. Wij hechten waarde aan diversiteit, in de wetenschap dat nieuwe inzichten onze organisatie sterker maken.

Demo Aanvragen

Heeft u interesse in onze software of wilt u weten hoe het werkt?
Vraag een gratis demo aan

Het laatste nieuws

Direct geholpen worden?

Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 tot en met 17:30 bereikbaar.