Tips & tricks

Kandidaten
Tips & tricks

 

Op deze wall vind je de basis video’s als ondersteuning van onze recruitment software, op deze  video wall vind je merendeel alles over het dagelijks gebruik van de kandidaten module.

Bedrijven
Tips & tricks

 

Op deze wall wordt de bedrijven module eenvoudig uitgelegd met diverse basis video’s voor je dagelijkse gebruik van onze recruitment software. Bekijk hoe een en ander met elkaar integreerd.

Vacatures
Tips & tricks

 

Op deze wall vind je de basis video’s als ondersteuning van onze recruitment software. Op deze vacature video wall vind je merendeel alle tips & tricksover het dagelijks gebruik van de vacature module.

Projecten
Tips & tricks

 

Om de module projecten snel onder de knie te krijgen, vind je op deze video wall eenvoudige video’s om je snel wegwijs te maken in onze recruitment software. Zodat je dagelijks gebruik in de projecten module eenvoudig wordt.

Planning
Tips & tricks

 

leer op deze video wall zo snel mogelijk inzage in je eigen planning te krijgen en die van je collega’s onze recruitment software ondersteund je daarbij om de agenda planning module effectief te gebruiken.