Werving en selectiebureaus

Werving en selectie software van Recruiter XL

De voornaamste taak binnen recruitment is natuurlijk werving en selectie. Maar de beste kandidaat voor jouw opdrachtgever werven en selecteren is niet altijd een gemakkelijke taak. Bovendien is het een proces die veel werkzaamheden omvat, waar je altijd overzicht en structuur wilt behouden. Recruitment software voor werving en selectie helpt je overzicht te behouden. Daarnaast bespaar je tijd en geld doordat je efficiënt en slim werkt. .

Is uw interesse gewekt voor onze werving en selectie software? Lees dan hieronder verder.

Recruiter XL is een volledig recruitmentsysteem van deze tijd. Een team van geweldige mensen die altijd voor je klaar staan. Ze hebben echt tijd voor je. Iets wat je deze tijd niet vaak tegenkomt.

Bas Resink, Directeur / Eigenaar – Young Sellers

Iets eenvoudig en begrijpelijk uitleggen is een kunst. Recruiter XL verstaat dit vak en weet het zo te brengen dat het logisch en eenvoudig lijkt. Altijd vriendelijk, geduldig en bereid om te helpen.

Jacqueline Mul, SR. RECRUITER – HRM Arena

Recruiter XL is voor ons een uitkomst! Binnen no time vindt het systeem een match tussen kandidaat en werkgever.Ik heb geen reden om over te stappen naar een ander programma.

Remco Buitenhuis, Directeur / Eigenaar – Proflex personeel

Recruiter XL gebruiken wij elk uur van de dag, we kunnen niet meer zonder, moet er ook niet meer aan denken om anders te werken. Kortom, een geweldige applicatie die veel werk uit handen neemt

Liesbeth Venema, Manager – Prominent People

Software voor werving en selectie

Software voor werving en selectie stelt jouw kandidaten en opdrachtgevers centraal. De belangrijkste functionaliteit van deze software is ATS en CRM. Je wilt graag overzicht en dankzij Recruiter XL heb jij alle data paraat staan. Zo beheer je de contacten met zowel jouw klanten, als kandidaten.

Goede software heeft niet alleen voordelen voor jouw werkproces. Het draagt ook bij aan een tevreden klant een kandidaat. Hieronder lees je meer over onder het kopje voordelen van software voor werving en selectie.

Toon je beste kant

Als werving- en selectiebureau wil jij niet één van de zovelen zijn. Met Recruiter XL maak je makkelijk je eigen identiteit zichtbaar, verspreid je vacatures dankzij onze WordPress plugin en maak je makkelijk contact met elke kandidaat. Dit kan met onze WhatsApp koppeling, maar ook het strakke Applicant Tracking Systeem.

De voordelen van software voor werving en selectie

De werkprocessen in de detachering moeten soepel verlopen. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de kandidaten. Met goede software stroomlijn je het gehele proces. Hierdoor behoud je overzicht, bespaar je tijd en werk je slimmer. Zo heb je tevreden klanten en kandidaten. Je optimaliseert de werkzaamheden voor de toekomst en daardoor melden zowel nieuwe opdrachtgevers als nieuwe kandidaten zich graag bij jou aan.

Functionaliteiten van de software

Onze software voor werving en selectie bevat veel functionaliteiten. We lichten graag een aantal belangrijke functionaliteiten voor je uit;

Alle functionaliteiten van Recruiter XL zijn ingericht zodat jij de beste hulp hebt voor alle werkzaamheden. Elke tool en koppeling wordt uitgebreid getest en continue verbeterd. Zodat jij altijd de beste software hebt om op een slimme manier jouw werk te doen. Daarbij krijg je altijd gratis ondersteuning.

Recruiter XL is een cloud based software bedrijf gevestigd in Groningen met als specialisatie recruitment software. Onze software is in 3 talen geschreven Nederlands, Duits en in het Engels.

Onze uitzendsoftware wordt gebruikt door zowel kleine en grote uitzenders en is betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Google, Firefox & Safari plugin
importeer snel cv’s vanuit elke willekeurige cv databank of social media kanaal inclusief LinkedIn

Vacature posting
Met één klik vacatures posten, verwijderen of wijzigen op uw website

360° view en real-time inzicht op je sales processen en CRM activiteiten van kandidaten en bedrijven

Real-time inzicht op je sales processen en CRM activiteiten

Integratie met multiposters
Post vacatures vanuit Recruiter XL naar meerdere jobboards

Gratis support
Wij rekenen geen support kosten

WhatsApp koppeling

Met gebruik van sjablonen voor gepersonaliseerde bevestigingen, individuele en bulk berichten.

Met de WhatsApp-integratie wordt er op een snelle manier contact onderhouden met kandidaten of andere zakelijke relaties. Uw WhatsApp historie wordt automatisch opgebouwt bij uw kandidaten of zakelijke relaties, zodat ook voor uw collega’s de historische communicatie inzichtelijk blijft.

Appjes en sms’jes zijn rechtsgeldig

Agenda synchronisatie

  • Agenda zonder inloggen in Recruiter XL
  • Integratie met je native telefoon Agenda applicaties
  • Altijd alles synchroon op ieder device
  • Ook wanneer je offline werkt op een smartphone of tablet
  • Historisch gekoppeld aan je dossiers

Corporate identity

Creëer een professionele en onderscheidende brand identity 

Professioneel en onderscheidend communiceren met uw doelgroepen is met Recruiter XL gemakkelijk en snel. Door gebruik te maken van de import functie voor gepersonaliseerde HTML-mail sjablonen.

Recruiter XL laat het toe om individuele mail of mass mailings te versturen naar uw kandidaten of zakelijke relaties, uiteraard met de juiste mail historie.

Meer dan veilig

Al onze data servers zijn gevestigd in Nederland en zijn goed beveiligd. Daarbij is onze software AVG compliant.

Altijd up to date zijn

Alle commerciële activiteiten en werkprocessen zijn altijd up to date en inzichtelijk in het dashboard

Het gemak van 1 muisklik

Voor meer efficiëntie en gemak gebruiken wij in alle modules  de “One click principle

Demo aanvragen

Efficiënt en effectief werken

Met de software van Recruiter XL krijgt u direct inzage in al uw processen en commerciële activiteiten. Elke module van Recruiter XL heeft naast uw persoonlijke dasboard, ook voor elke module haar eigen dasboard. De dashboards van Recruiter XL geven u inzicht in uw totale data